Escape The Fate otvárajú brány svojho impéria s novou skladbou



Americká partička Escape The Fate vypustila do sveta novú pieseň. Jedná sa o prvú vec z plánovanej dosky, ktorá by sa mala medzi fanúšikov dostať už žačiatkom budúceho roka. "Empire" so sebou prináša množstvo noviniek, z ktorých najvýraznejšou bude asi samotný zvuk.

Gitarista kapely Kevin "Trasher" Gruft priznal, že novinka môže šokovať niektorých starších fanúšikov. Novú pieseň komentuje nasledovne: "Ako umelci tvoríme hudbu a piesne neustále a občas chceme kašlať na starý formát. S piesňou "Empire" sme chceli vyskúšať niečo iné. Je to zasraná párty hymna! Dúfame, že si ju vypočujete s otvorenými mysľami a budete si ju púšťať zasrane NAHLAS! Ako gitarista si myslím, že keď táto doska vyjde niekedy na začiatku 2018, bude na nej niekoľko z mojich doteraz najobľúbenejších melodických a drtivých gitarových sól. A ako skladateľ cítim, že som navštívil miesta, ktoré som predtým nepoznal... Verte mi, na tejto doske je toho veľa - piesne nasýtené emóciami, intenzívna heavy energia aj uvažovanie."

Viac informácií o novom albume by malo nasledovať čoskoro. Escape The Fate vystúpia v pražskom bare Futurum 4.2.2018, spoločnosť im budú robiť Palisades a Set To Stun.

Escape The Fate - Empire (lyric video)

Comments