Akustika a piáno v podaní Wage War a Betraying The Martyrs


Francúzi Betraying The Martyrs sú povestní svojou multižánrovosťou. Okrem klasického metalcoru plného breakdownov a smrtiacich screamov sa v ich piesňach nájde miesto pre black metalové či symfonické prvky. Aktuálne jeden z dvoch vokalistov Victor Guillet znovu dokazuje, že je nielen skvelý spevák, ale aj klavirista. Svoje klavírne schopnosti sa rozhodol predviesť v upravenej verzii singlu "The Great Disillusion" z albumu "The Resilient", ktorý vyšiel minulý rok. Naživo sa (nielen) o jeho výnimočných kvalitách môže slovenské publikum presvedčiť už 19.3. v bratislavskom Randale

Betraying The Martyrs - The Great Dissilusion (piano rendition)


Metalcoristi Wage War sa zasa rozhodli prerobiť do akustickej podoby song "Johnny Cash". Pieseň o nešťastnej láske vyšla v pôvodnej verzii na minuloročnej nakladačke "Deadweight".

"Johnny Cash je pre našu kapelu naozaj odlišný song. Počas toho, ako sme ho písali, som vedel, že bude vyčnievať, tak som chcel, aby rovnako vyčnieval aj názov. Myslím, že keď sme prechádzali cez rôzne názvy piesní, všetci boli tak trochu neistí, či je to dobrá alebo zlá voľba. A myslím, že to stále nevieme. Johnny Cash je niekto, ku komu všetci vzhliadajú - či už kvôli jeho prístupu alebo hudbe. Dokonca aj v našom metalovom subžánri sa rozhodne nájde jeho vplyv," prezradil spevák Cory Quinstad.

Wage War - Johnny Cash (stripped)

Comments